Arrangementen

Onze veelzijdige arrangementen maken je verblijf compleet! De arrangementen kun je per mail bijboeken of tijdens je verblijf.

Boerenontbijt service

's Morgens een heerlijk boerenontbijt geserveerd in je eigen huisje: een mooi begin van de dag! Je hebt de keuze uit diverse soorten broodjes, diverse soorten beleg, een gekookt eitje, koffie, thee, vruchtensap en melk van eigen koeien.

Volwassenen: € 15,- per persoon.
Kinderen t/m twaalf jaar: € 7,50
Kinderen t/m drie jaar: gratis

Vakantiewoning in Gelderland met boerenontbijt

Ballonvaren vanaf je eigen huisje

Ballonvaren, een ervaring die je niet snel zult vergeten! Je kunt met vier à vijf personen vanaf uw eigen woning een bijzondere tocht maken met een luchtballon. Vanuit de lucht heb je een prachtig uitzicht over de Achterhoek (www.appelenpeerballonvaarten.nl).

ballonvaart vanaf huisje met jacuzzi in Gelderland luchtballon

Arrangement kano- en steptochten

Je kunt verschillende kanotochten maken over de Oude IJssel in bijvoorbeeld Doetinchem. Zo is er onder andere een minitocht of avondtocht te maken. Of kies voor de pannenkoekentocht, waarbij iedereen na afloop heerlijk pannenkoeken kan eten op het (www.pannenkoekschipdoetinchem.nl). Ook kan men een kanotocht combineren met een steptocht. 

Doetinchem-oude-ijssel-vakantie bij Doetinchem

Picknickarrangement met boerenhooiwagen

Je stapt bij de boerderij op een authentieke boerenhooiwagen. Boer Herbert zal je met de tractor en boerenhooiwagen naar het weiland brengen, waar de koeien grazen. Tussen de koeien kun je ontbijten of brunchen en genieten van het vrije gevoel van de landelijke omgeving. Dit arrangement duurt ongeveer twee uur, maar in overleg is er van alles mogelijk.

Volwassenen: € 80,- per persoon.
Kinderen vanaf vier jaar: € 25,- per persoon.
Kinderen onder vier jaar: gratis.

Vakantiehuis in de Achterhoek - Jasmijn (uitzicht op omgeving)

Huifkartocht vanaf het huisje

Bij dit arrangement worden jullie met paard en wagen vanaf je eigen huisje opgehaald. Er zijn diverse routes uitgezet door bossen en natuurgebieden en langs kasteel Slangenburg. Ook is er de mogelijkheid om een ritje te maken door de Slangenburgse en Kruisbergse bossen.

Boerentocht

Koeknuffelarrangement

Duur is ongeveer twee uur. Eerst krijgt iedereen uitleg en informatie over de boerderij met koffie, thee of melk met iets lekkers. Vervolgens mag iedereen met de koeien knuffelen. Een leuke ervaring voor jong en oud! Bij mooi weer knuffelen we in de wei en als het iets minder weer is in de grote strostal.

Kinderen van nul tot vier jaar: gratis.
Kinderen van vier tot twaalf jaar: € 15,-.
Volwassenen: € 40,-.

De huur van het overall en de laarzen zit bij de prijs inbegrepen.

Koe knuffelen Achterhoek

Fietsverhuur

Vanaf het huisje kun je heerlijk wandelen en fietsen. Kappert fietsverhuur verhuurt diverse fietsen en bevindt zich op loopafstand van jacuzzihuisjes Weidebosch, midden in het centrum van Zelhem.

Oppasservice

Oppas nodig voor de kinderen? Dit is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Ervaringen van onze gasten over de arrangementen bij het huisje

Marco, Elske, Saar, Neeltje en Hanna

Koe knuffelen

Ons gezin had na een turbulente tijd rust nodig en die hebben we hier helemaal volop gevonden ! Wat een heerlijke plek met die schitterende velden en wat een genot om elke dag met schaapjes om het huis wakker te worden. Al onze meiden hebben genoten van het leven hier en wat een pracht ervaringen met de koeien (Herbert dank je wel)
Zeker tot ziens.

Marco, Elske, Saar, Neeltje en Hanna

Contact over een arrangement bij het huisje