Doetinchem (3 km)

De jacuzzihuisjes van Weidebosch liggen ongeveer 3 km van Doetinchem af. De stad Doetinchem is een van de grotere kernen van de Achterhoek, gelegen aan de Oude IJssel. De gemeente telt ongeveer 57.000 inwoners.

Het centrum van Doetinchem biedt een grote verscheidenheid aan leuke winkels en kroegjes. De stad heeft een eigen Stadsmuseum en het Openbaar Vervoer Museum.

In deze middelgrote stad kunt u bijvoorbeeld een dagje winkelen en een terrasje pakken op het Simonsplein in het centrum. Op dinsdagochtend is er weekmarkt en op zaterdag een groente- en fruitmarkt.

Vakantiewoning bij Doetinchem
Simonsplein Doetinchem
Foto van www.doetinchem.nl

De stad Doetinchem is een van de grotere kernen van de Achterhoek, gelegen aan de Oude IJssel. De gemeente telt ongeveer 57.000 inwoners. Het centrum ligt op ongeveer vier kilometer afstand van je vakantiehuis. Het centrum van Doetinchem biedt een grote verscheidenheid aan leuke winkels en kroegjes. De stad heeft een eigen Stadsmuseum en het Openbaar Vervoer Museum.

Vakantiehuis bij Doetinchem - Kasteel Slangenburg

Kasteel Slangenburg

Ook is de omgeving van Doetinchem rijk aan natuurschoon, zoals landgoed de Slangenburg, met een prachtig kasteel en een hertenkamp. Verder kent Doetinchem natuur- en wandelpark Koekendaal en de Kruisbergse bossen.

Uitermate geschikt voor kleinere kinderen is het attractiepark Land van Jan Klaassen. Subtropisch zwembad Rozengaarde is eveneens ideaal voor een leuk uitje. Daarnaast heeft Doetinchem een bioscoop en een schouwburg.