Uitjes voor tieners

Ben je met tieners op pad die wel zin hebben in een uitdaging? Dan hebben we een aantal interessante uitjes voor je op een rij gezet!

In Skyzone Rozengaarde kun je springen op de trampolinearena Superjump, met niet alleen platte trampolines, maar ook schuine vlakken. Probeer de spannende uitdagingen door het klauterkasteel. Of ga lekker een potje voetballen in de Speedsoccer Arena met interactieve voetbalmuren. In de High Rope Course voel je de spanning in het hoogteparcours. Klaar met al het geklauter? Neem dan een frisse duik in Zwembad Rozengaarde.

In Winterswijk vind je een kartbaan waar je ook kunt lasergamen, discobowlen, paintballen en glow-golfen. Of ga voor een intense ervaring in de exclusieve 6D Bioscoop!

Ben je meer van de watersport? Ga dan wakeboarden of waterskiën bij Stroombroek. Hier probeer je waterski’s of met wat meer ervaring kun je lekker wakeboarden. In het beachhouse praat je gezellig na en kom je lekker tot rust, terwijl je vanaf het grote terras een mooi uitzicht hebt over het water en de wakeboarders. Niet geinteresseerd in watersport? Stroombroek biedt ook mountainbike- en wandelroutes via GPS.

Bij Pitch & Putt Groenlo kunnen zowel ervaren als beginnende golfers een balletje slaan in de 18  holes. Drink nog gezellig wat op het terras, met uitzicht over het gehele sportcomplex De Blanckenborg. Houd je van tennis, dan kun je hier ook terecht!

Met hoge snelheid over het asfalt knallen? In Eefde kart je in de bosrijke omgeving. De kartbaan is 600 meter lang en 6 meter breed en wisselt rechte stukken af met scherpe bochten. Ze hebben daarnaast ook een klimbos, een natuurgetrouwe klimrots met diverse klettersteig routes en survivalbaan voor de echte bikkels! Heb je geen tekort aan kracht en conditie? Dan is de stormbaan een mooie uitdaging voor je!

Voor alle activiteiten geldt: Check voor je bezoek de actuele openingstijden op de website om teleurstellingen te voorkomen.