Wellness boerderij met veel mogelijkheden?

  • Home
  • //
  • Wellness boerderij met veel mogelijkheden?

Heeft u weleens van een wellness boerderij gehoord? Ideaal voor een ontspannen vakantie! Bij ons bent u aan het juiste adres indien u op zoek bent naar een wellness boerderij. U vindt echt alles bij ons wat u nodig heeft. Bovendien zijn onze vakantiehuisjes geschikt voor jong en oud. Ook leuk dus om met uw gezin te komen bijvoorbeeld. We hebben namelijk een binnenplaats met speeltoestellen en skelters. Wilt u er even op tijd? Ga dan met de fiets (of wandel) naar het dorpje Zelhem. We verwelkomen u graag in onze wellness boerderij. De vakantiehuisjes liggen namelijk dichtbij de boerderij en zo kunt u altijd eventjes komen kijken. Een rondleiding? Onze gasten leiden we maar al te graag rond in onze boerderij.

Over Weidebosch

Onze vakantiehuisjes zijn echt middenin de natuur, dus u heeft een prachtig uitzicht. De huisjes bevinden zich namelijk in de weilanden. Tussen alle schapen, pony’s en koeien. We vinden het belangrijk om een zo breed mogelijk aanbod te creëren, zodat uw vakantie altijd voldoet aan uw wensen. Zo hebben de huisjes een moderne keuken met een combimagnetron en een vaatwasser. Bij Weidebosch vindt u verschillende vakantiehuizen, namelijk Korenbloem, Klaproos, Lavendel en Jasmijn. Al deze huisjes zijn geschikt voor zes personen en van alle gemakken voorzien. Er is zelfs een jacuzzi. Daarbij vinden we het belangrijk dat u kunt rekenen op uw privacy. Bij al onze huisjes is dat zeker het geval.

Onze voordelen?

Tijdens uw vakantie wilt u natuurlijk wel kunnen genieten van datgene wat u wilt: even naar de boerderij, uitrusten in de sauna en relaxen in de jacuzzi. Het kan allemaal bij ons! Toch even een dagje erop uit? Er is genoeg te beleven in de omgeving! U kunt wandelen of fietsen naar Zelhem, maar er is natuurlijk ook nog veel meer te doen. Bij ons kunt u in ieder geval altijd rekenen op:

  • Kindvriendelijke vakantiehuizen en omgeving;
  • Volop fiets- en wandelroutes;
  • Genieten van het boerenleven;
  • Voor jong en oud;
  • Een leuke binnenplaats met allerlei activiteiten;
  • Gratis Wi-Fi.

Reserveer nu!

Is een wellness boerderij iets voor uw vakantie? Wilt u ook een vakantiehuis met jacuzzi, midden in de weilanden? Reserveer dan direct bij Weidebosch! Graag zien we u namelijk terug in een van onze vakantiehuizen. Daarnaast bieden we u ook vele andere diensten. Boek er bijvoorbeeld een boerenontbijt bij! Bekijk hier de beschikbaarheid. Ook als u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.