Algemene voorwaarden

  • Home
  • //
  • Algemene voorwaarden

Prijzen

De huurprijs zoals vermeld op de website is exclusief verplicht bijkomende kosten: schoonmaakkosten, waarborgsom en eventueel huur van bad-en/of keukenlinnen.

Reservering

U kunt “online” boeken. Maar u kunt ook het contactformulier invullen. Telefonisch reserveren kan natuurlijk ook. Ons nummer is 0314-620155. 

Reserveringsbevestiging

U ontvangt van ons een gespecificeerde bevestiging van uw reservering inclusief betalingsgegevens per e-mail retour. Betaling 4 weken voor uw aankomstdatum.

Annuleringsvoorwaarden

Door onvoorziene omstandigheden kan uw verblijf niet of gedeeltelijk doorgaan. Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten via uw eigen verzekeringsmaatschappij.

Waarborgsom

Wij hanteren een waarborgsom van €150,- die u direct bij de reservering mag voldoen. Na controle en schoonmaak van de woning ontvangt u deze, minus eventuele geconstateerde schade en/of extra schoonmaakkosten, binnen 1 week retour op uw bankrekeningnummer.

Aankomst en vertrek

Aankomst vanaf 16.00 uur. Vertrek uiterlijk voor 10.00 uur.

Aansprakelijkheid

Helaas is het voor ons niet mogelijk enige aansprakelijkheid te aanvaarden voor verlies, diefstal, schade of letsel, berokkend aan gasten door welke oorzaak dan ook.

Huisdieren

Huisdieren niet toegestaan.

Roken

Roken is niet toegestaan.

Jongerengroepen

Vanwege rust zijn jongerengroepen niet toegestaan.